MCDONALD'S LEIDEN

MCDONALD'S LEIDEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1099 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Leiden. Meer weten? Ontdek meer

1 aug 2022 om 18:20 Besteld op een rustig tijdstip (voor 4 uur smiddags) en heeft heel lang geduurd. Eten heeft op iets kouds gestaan in de bezorgtas dus eten ook helemaal koud
1 aug 2022 om 16:17 Prima
30 jul 2022 om 22:45 Bestelling niet compleet eten koud en taai en onbeschoft behandeld ik bestel hier nooit meer
28 jul 2022 om 7:02 Ik ben maar naar de bezorger gelopen, toen ik zag dat ze maar heen en weer bleef gaan in een verkeerde straat. 'Ik kon nr 7 niet vinden', werd er gezegd. Ik woon op 43.. En in een andere straat! Eten was natuurlijk koud. Slecht.
25 jul 2022 om 20:21 Het eten was koud, de friet was slap en de kipnuggets oud. Echt niet te eten! Dan bel je ze op, krijg je iemand aan de lijn die je ook niet verder kan/wilt helpen.
24 jul 2022 om 23:07 Eten was koud, had geen rietjes gekregen en geen servetjes. Plus cola was gaan lekker dus alles zat onder de cola. Bezorger was vriendelijk.
24 jul 2022 om 16:33 Verkeerde bestelling, veel te laat en lauw in de prullenbak, nooit meer, is de zoveelste keer dat het eten koud is of verkeerde bestelling en eten koud vriendelijke bezorger
21 jul 2022 om 23:08 Bezorging duurde lang maar alles was in orde en supervriendelijke bezorger
16 jul 2022 om 19:22 alles was koud en slap en drinken was allemaal gelekt.
12 jul 2022 om 19:38 Saus vergeten. Gebeurt echt te vaak
9 jul 2022 om 9:13 Helaas saus vergeten......Zoals ALTIJD!!
7 jul 2022 om 22:07 Kipnuggets zijn niet bezorgd, toen ik erover belde werd er in m’n gezicht opgehangen en konden ze niet na bezorgen